Vad hände på årsmötet?

Så var det dags för 2018 års årsmötesförhandlingar denna soliga och varma tisdag den 29 maj.

Ett 30-tal medlemmar hade samlats i festlokalen för att bland annat bli informerade om det ekonomiska läget. Mötesordföranden och tillika föreningens ordförande Hans Alstermo berättade att föreningen har en osedvanligt god ekonomi vilket med all sannolikt lät som ljuv musik i åhörarnas öron.
Ja-ropen genljöd lokalen när frågan om styrelsen skulle beviljas ansvarsfrihet och om mötet kunde fastställa budgeten och godkänna årsredovisningen.
Mötet sade också ja till vissa formella stadgeändringar och att styrelsen ska fortsätta att ansvara för den tekniska förvaltningen.

Efter viss diskussion godkände mötet också styrelsens förslag – som bygger på en motion från förra årsmötet –  om att sjösätta ett frivilligt system för sortering av matavfall. Detta under förutsättning att minst 45 procent av föreningens hushåll förbinder sig att ansluta sig till systemet.

Under övriga frågor kom det upp önskemål om att byta ut grillgallret på den fasta grillplatsen och att efter majtorkan ge gräsmattorna vatten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.