Lokaler för fester och gäster

All uthyrning av lokal och gästrum är stoppad tills vidare på grund av pandemin!

Nackspegelns medlemmar och hyresgäster har ett stort privilegium; de kan boka föreningslokal  och övernattningsrum till en blygsam kostnad.

Föreningslokal för glädje och fest 

Är lägenheten för trång för fest och mingel? Ta chansen att samla släkt och vänner i Nackspegelns föreningslokal med plats för cirka 40 personer. Du betalar 500 kronor för vuxenfest och 250 kronor för barnkalas.

Allt betalas antingen kontant i efterskott när du lämnar tillbaks nycklarna i ett kuvert i brevinkastet i styrelselokalen på gaveln till 66:an, eller swishas till föreningens nummer 123 003 87 86. Ange också på samma gång om något i lokalen inte fungerar eller har gått sönder/skadats.

Naturligtvis behöver vi inte nämna att lokalen ska vara nystädad utan efterlämnade sopor när festligheterna är avslutade.

Från 1 juli 2019 gäller nya tider för hur länge musiken och sången får pågå samt när lokalen ska vara öde och låst för natten. Kvällar mot lördag, söndag och helgdag ska det vara tyst efter klockan 23 och vid midnatt ska lokalen vara utrymd och låst. Övriga kvällar är motsvarande tidsgränser klockan 22 respektive klockan 23.

Städningen behöver du inte ta tag i samma kväll utan det jobbet kan du göra dagen därpå och då har du förmiddagen på dig fram till klockan 11.

Föreningslokalen ligger på långsidan av Höghuset mot parkvägen. (Doktor Widerströms gata nr 80)

Låt två vänner sova gott i föreningens ”härbärge”.

På gaveln till Dr Widerströms gata 66 har föreningen inrett ett övernattningsrum med plats för två gäster. Den är utrustad med en 140 cm bred säng, mikro, vattenkokare, kylskåp, platt-TV och dusch. Det enda gästerna behöver ha med sig är lakan och örngott.

Priset? 200 kronor per natt. Men var ute i god tid eftersom efterfrågan är stor, särskilt inför helgerna.

Samma rutiner för betalning som gäller föreningslokalen, gäller även här. Det vill säga kontant betalning i efterskott eller Swish 123 003 87 86.

Är det något som inte har fungerat under vistelsen eller något skadats/gått sönder så ange det på en lapp i samma kuvert.

Självklart lämnar du rummet i samma skick som det var vid ankomsten.

Så bokar du!

Såväl föreningslokalen som övernattningsrum bör bokas i god tid. Du bokar enkelt genom att maila till bokning@nackspegeln.se 

Ange tidsperiod, ditt namn, adress, telefon och lägenhetsnummer.

Saknar du mail kan du lägga en bokningslapp i styrelserummets brevinkast, gaveln 66.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.