Lokaler för fester och gäster

Nackspegelns medlemmar och hyresgäster har ett stort privilegium; de kan boka föreningslokal  och övernattningslägenhet till en blygsam kostnad.

Föreningslokal för glädje och fest 

Är lägenheten för trång för fest och mingel? Ta chansen att samla släkt och vänner i Nackspegelns föreningslokal med plats för cirka 40 personer. Du betalar 500 kronor för vuxenfest och 250 kronor för barnkalas.

Allt betalas kontant i efterskott samtidigt som du lämnar tillbaks nycklarna i ett kuvert i brevinkastet i styrelselokalen på gaveln till 66:an. Ange också på samma gång om något i lokalen inte fungerar eller har gått sönder/skadats.

Naturligtvis behöver vi inte nämna att lokalen ska vara nystädad utan efterlämnade sopor när festligheterna är avslutade.

Men tänk på att festligheterna inte får pågå natten lång! Kl 22.00 ska aktiviteten vara avslutad alla kvällar som övergår i vardag medan tiden är utsträckt till 01:00 fredag- och lördagskvällar.

Föreningslokalen ligger på långsidan av Höghuset (Dr Widerströms gata nr 80)

Låt två vänner sova gott i föreningens ”härbärge”.

På gaveln till Dr Widerströms gata 66 har föreningen inrett en övernattningslägenhet med plats för två gäster. Den är utrustad med en 140 cm bred säng, mikro, vattenkokare, kylskåp, platt-TV och dusch. Det enda gästerna behöver ha med sig är lakan och örngott.

Priset? 200 kronor per natt. Men var ute i god tid eftersom efterfrågan är stor, särskilt inför helgerna.

Samma rutiner för betalning som gäller föreningslokalen, gäller även här. Det vill säga kontant betalning i efterskott. Pengarna läggs i ett kuvert tillsammans med nyckeln i styrelserummets brevinkast på utsidan av första ytterdörren in till övernattningslägenheten.

Är det något som inte har fungerat under vistelsen eller något skadats/gått sönder så ange det på en lapp i samma kuvert.

Självklart lämnar du lägenheten i samma skick som den var vid ankomsten.

Så bokar du!

Såväl föreningslokalen som övernattningslägenheten bör bokas i god tid. Du bokar enkelt genom att maila till bokning@nackspegeln.se 

Ange tidsperiod, ditt namn, adress, telefon och lägenhetsnummer.

Saknar du mail kan du lägga en bokningslapp i styrelserummets brevinkast, gaveln 66.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.