Avgiftsavierna försenade

Medlemmar som vant sig vid att få avgiftsavierna via e-fakturor från Riksbyggen, RB, kommer sannolikt inte att få dem i tid. Utskicksrutinerna har störts av det faktum att RB lägger om sitt administrativa system. RB har därför skickat ut vissa avier med vanlig post för juni. Observera att det är ett nytt bankgiro som betalningen ska sättas in på och mottagare är Brf Nackspegeln och inte längre Riksbyggen.

När RB fått ordning på sitt nya system kommer e-fakturorna för juniavgifterna att skickas ut som vanligt. Det medför att juniavgifterna i hög grad kommer att försenas, men det är inget den enskilde medlemmen behöver skämmas för. Felet ligger ju på Riksbyggen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.