Tvättstugan har söndagsöppet

En efterlängtad åtgärd: Från och med mitten av december är tvättstugan öppen alla dagar i veckan, således även på söndagar. Men för att de som bor ovanpå tvättsugan ska få lite ro på söndagsmorgnarna kommer de första tvätt-tiderna ligga lite senare på förmiddagarna.

2 tankar

  1. Idag, söndag 29/12 hade jag bokat tvättstugan 7-11. Jag fyller tre maskiner, lägger i tvättmedel och ska köra igång. Ingen händer, displayerna är svarta, hur jag än trycker. Huvudströmbrytaren står på 1, jag dubbelkollar min bokning, den är öppnad. Varför startar ej maskinerna, har jag gjort något annat fel undrar jag. Jag gör som jag gjort förut, då har maskinerna startat. Kan man, eller kan man inte tvätta på söndagar? Om inte, varför går det då att både boka och fylla maskinerna? Inger W Dr W62

    Gilla

  2. Jag hade samma fel. Ringde ill Peter Norrbohm och lämnade meddelande som återkom precis och sa att det är något med strömmen. Tydligen är det felanmält men det går tyvärr inte att tvätta idag./Güler Dr W 66

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.