OBSERVERA. Lägenhetsnumret finns på specifikationen

Telefonerna har gått varma till styrelsen då folk ringt och undrat var de kan hitta lägenhetsnumret på hyresavin. Den uppgiften finns inte på själva avin – som vi påstod i vår första information här på hemsidan -utan på den specifikation som medföljer de tre månadsavierna som Riksbyggen skickar ut varje kvartal. Numret är fyrsiffrigt och börjar ALLTID på 1. Lägenheterna på bottenvåningen har 10 som första siffror, 11 en trappa upp, 12 på två trappor osv. De två sista siffrorna anger i vilken ordning lägenheterna ligger på våningsplanet räknat medsols med början från vänster. Första lägenheten på vänster hand två trappor upp har således nummer 1201.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.